J.W. Garretsen

Specialist Veterinaire Radiologie

 Klik op het rooster om het vergroot in beeld te zien


Hieronder  treft U het meest actuele rooster aan per 1 oktober   2019 (bij "home" ziet u wanneer de laatste update was)   van de dagdelen en plaatsen waar u terecht kunt voor echografisch onderzoek:      

dit rooster kunt u ook downloaden, er staan op de te downloaden bladzijde ook diverse  kliniek gegevens, zoals elders op deze site:  klik hier.


 

Kijk eerst op het rooster en bel dan de betreffende kliniek voor een afspraak, u kunt alleen bij die kliniek via dat nummer een afspraak maken. Niet via mijn eigen telefoonnummers.


Met ingang van 1 oktober 2019  is er een forse beperking in het aantal dagdelen dat ik in Veldhuizen-De Meern mijn echo-praktijk uitoefen. Op andere dagen is er een uitbreiding.


Er zijn tot 1-1-2020 nog een aantal dagen dat van het rooster afgeweken kan worden, onderstaand treft u een schema aan dat zo goed mogelijk aangeeft op welke dagen ik in welke kliniek ben:  DDU = Dierendokters Utrecht,  WW = Evindensia  DZH Hart van Brabant Waalwijk, HV is DAP Soestdijkerstraatweg in Hilversum en DDZ is Dierendokters Zeist.

Als u op het overzicht klikt, krijgt u het vergroot in beeld.

  • kwartaal 4 2019

U kunt hier klikken om de folder van betreffende kliniek te downloaden. Er staat het adres van de kliniek op inclusief een routebeschrijving.   verbonden.  

Spoedecho:

Bij een spoed-echo: bellen naar de praktijk waar ik volgens bovenstaand  schema ben en een spoedecho mogelijk is.

Uitsluitend  dierenartsen  mogen mij 06 bellen voor spoedecho’s

buiten de openingstijden van de praktijken: 0617 518 972

 Aan spoedecho’s zijn  extra kosten verbonden.


 GEEN spoedecho's  en ook geen gewone echo's in 2019  en ook geen röntgenfoto beoordelingen inclusief  spoed teleradiologie op de volgende dagen of dagdelen  (oranje hexagonalen)  , bij bijzondere omstandigheden staat alleen de datum meteen hieronder en niet in de kalender vermeld: dus zowel op de agenda als de eerste regels onder de agenda kijken .

Klik op deze agenda om het vergroot te zien


  • 2019 2e deel
    2019 2e deel


Gepland in 2019:

zaterdag 21 september 2019:  cursus echo 2 Evidensia

zaterdag 5 oktober : cursus echo 1 Evidensia

donderdag 10 oktober:   Hart voor de praktijk

zaterdag 26 oktober : cursus ECHO dierendokters

zaterdag 2 november:  cursus echo 2 Evidensia

zaterdag 9 november:    Vetday 2019

zaterdag  30 november : Konijnen en Knaagdieren Arnhem

zaterdag 14 december: cursus ECHO dierendokters


donderda