J.W. Garretsen

Specialist Veterinaire Radiologie

 Weekrooster 2020 
Vanwege de corona , het regeringsbeleid, uw gezondheid en mijn gezondheid en het streven naar zo min mogelijk plaatsen waar ik werkzaam ben, werk ik tijdelijk bijna uitsluitend in Hilversum, via onderstaand schema. Het schema geldt tot 1 juni 2020. en wordt automatisch verlengd afhankelijk van het regeringsbeleid, misschien wel tot 1 september of later.

Ook in Hilversum geldt dat er zo min mogelijk echo’s gedaan worden, alleen die echo’s die een verwijzend dierenarts op korte termijn noodzakelijk acht, dat moet dan  in de verwijsbrief staan.

zie ook bij "home" .

Die echo's  zullen dan als spoed-echo’s of echo met extra assistentie   behandeld en doorberekend worden.

 

Standaard geldt in Hilversum:

1 eigenaar bij de patiënt, melden bij de toegangspoort  zoals vermeld staat buiten de kliniek

2 assistenten houden het dier bij de echo vast, de eigenaar buiten de echo-ruimtedit rooster kunt u ook downloaden, er staan op de te downloaden bladzijde ook diverse  kliniek gegevens, zoals elders op deze site:  klik hier.Kijk eerst op het rooster en bel dan de betreffende kliniek voor een afspraak, u kunt alleen bij die kliniek via dat nummer een afspraak maken. Niet via mijn eigen telefoonnummers.


Onderstaand treft u het gewone weekrooster aan van voor de corona aanpassingen 0. Dat is tijdelijk buiten gebruik. Zodra het gewone schema weer in gebruik is, staat dat hier vermeld.

dit rooster kunt u ook downloaden, er staan op de te downloaden bladzijde ook diverse  kliniek gegevens, zoals elders op deze site:  klik hier.

Spoedecho:

Bij een spoed-echo: bellen naar de praktijk waar ik volgens bovenstaand  schema ben en een spoedecho mogelijk is.

Uitsluitend  dierenartsen  mogen mij 06 bellen voor spoedecho’s

buiten de openingstijden van de praktijken: 0617 518 972

 Aan spoedecho’s zijn  extra kosten verbonden.


 GEEN spoedecho's  en ook geen gewone echo's in  2020 en 2021  en ook geen röntgenfoto beoordelingen inclusief  spoed teleradiologie op de volgende dagen of dagdelen  (oranje hexagonalen)  , bij bijzondere omstandigheden staat alleen de datum meteen hieronder en niet in de kalender vermeld: dus zowel op de agenda als de eerste regels onder de agenda kijken .


vanwege corona momenteel geen kalender.


Gepland in 2020:

zaterdag 1 en zondag 2 februari: Oncologisch Treffen

Gepland in 2021: vooralsnog geen cursussen